de tuke toekans

Sinterklaassprookje

Op vrijdag 24 november zijn we met de groepen 5 t/m 8 naar het sprookje: Het lelijke jonge eendje geweest.Het sprookje werd gespeeld in de Lawei. Het sprookje vertelde dit jaar het beroemde verhaal van een lelijk, jong eendje met een enorme grote....snavel. Het verhaal werd in eigen stijl, vol met humor en liedjes gespeeld door leerkrachten en kinderen van diverse Furore-scholen. Het was een super mooie voorstelling waar alle kinderen enorm van genoten hebben. Alvorens het sprookje begon werden de kinderen nog verrast met een bezoek van Sinterklaas en Piet. Piet wilde graag de vogeltjesdans met de kinderen uit de zaal dansen, maar had hier wel hulp bij nodig. Hij zocht hier vier kinderen van onze school uit, die samen met Piet op het toneel dit dansje voor gingen doen. Na afloop van de voorstelling stonden de toneelspelers ons in de hal op te wachten, de kinderen konden de spelers nog even van dichtbij bekijken en natuurlijk een high five geven voor hun prachtige voorstelling. Op school mochten we nog een kleine traktatie uitdelen die we mee gekregen hadden van de organisatie van het Sinterklaassprookje.

Het was een super geslaagde ochtend.

de tuke toekans

Sinterklaassprookje

Het was een super geslaagde ochtend.